Cateringmeny - Lustraporten

Go to content
Catering
- VÅR CATERINGMENY -
Matutbringing Catering - Koldtbord..

Koldtbord nr. 1

Fenalår – spekeskinke – sognemorr – røykelaks – varmrøykt laks - reker,

Eggerøre – karbonader – kyllingklubbar – flattbrød - potetsalat – grønn salat - rømme – dressing – brød & smør

Pris: 259,- pr. Pers (minimum 15 personar)

Koldtbord nr. 2

Kokt skinke – svinesteik – roastbiff – røykt svinekam – varmrøykt laks– røykelaks

Eggerøre – kokt laksefilet – kyllingklubbar – karbonader - reker – skinkekabarèt – rekekabarèt - waldorfsalat – potetsalat – grønn salat - dressing – remulade – majones – sprøstekt løk - brød & smør

Pris: 278,- pr. Pers (minimum 15 personar)

Koldtbord nr. 3

Roastbiff – svinesteik – røykt svinekam – kokt aure – eggerøre - røykelaks – gravlaks – reker - skinkekabarèt – rekekabarèt – fenalår – spekeskinke – sognemorr – karbonader – kyllingklubbar – potetsalat – fruktsalat – grønn salat – agurksalat – rømme - dressing – remulade – majones – sprøstekt løk - brød & smør

Pris: 298,- pr. Pers (minimum 15 personar)


Gryterett til koldtbord:

Meksikans gryterett – 55,- pr. Pers

Orientalsk gryterett m/ris – 55,- pr.pers

Biffstroganoff m/ris – 65,- pr. Pers

Dessert:

Heimelaga karamellpudding kr 55,- per pers - Heimelaga Brownies kr 55,- per pers

Riskrem m/raudsaus kr 45,- per pers - Heimelaga eplekake kr 45,- per pers

Fromasjar kr 40,- per pers - Gele/sjokolade pudding kr 35,- per pers

Tapas

Alternativ nr. 1

Fenalårlefse m/urtekremost – spekeskinkelefse m/philadelphia & sweet and sour

Varmrøykt laks m/philadelphia, eple, raudløk og dill

Scampi naturell m/sweet & sour – Panert scampi – løkringar – salatspyd m/fetaost – soltørka tomat og oliven – kyllingspyd – egg m/lodderogn – bacon rulladar – focaccia brød m/oliven eller soltørka tomater – Pastasalat m/skinke – salte poteter.

Pris kr. 265,- per pers – minimun 15 pers.

Alternativ nr. 2

Alt på alternativ nr. 1 + fylt champignon – dadler m/bacon – stekt tomat – kjøttbollar i tomatsaus – gratinert blomkål & brokkoli.

Pris 315,- per pers- Minimum 15 pers.


Snittar

Laks m/eggerøre – svinesteik - røykt svinekam – roastbiff m/løk

reker – reker m/egg – egg m/ansjos Kr. 32,- per stk.

Karbonadesmørbrød m/løk kr. 65,- pr stk.

Gryterettar

Meksikans gryte m/tilbehør kr. 135,- pr pers

Orientalsk gryte m/tilbehør kr 150,- pr pers

Biffstroganoff gryte m/tilbehør kr 169,- pr pers

Viltgryte m/tilbehør kr 189,- pr pers

Tilbehør: ris, salat, dressing, brød & smør

Middag

- Laks m/sauterte grønnsaker - basillikum m/bakt stjernepotet og krema smørsaus

Kr 159,- pr. pers

- Biff m/fløytegratinerte poteter, sauterte/steikte eller dampa grønnsaker – champignon stuing – charon/bearnaise/raudvin/krema peppersaus – tyttebær. Kr 239,- per pers.

- Heimalaga betasuppe m/ heimalaga rundstykke eller flatbrød

Kr 89,- pr.liter 10,- pr. Stk for brød & smør

- Heimelaga kjøttkaker m/ertestuing – gulrot – saus & poteter kr 189,- per pers

- Heimelaga kjøttkaker – svinesteik – surkål – gulrot – saus & poteter kr 210,- per pers

- Heimelaga kjøttkaker – kalvesteik/lammesteik – brokkoli – blomkål – gulrot – saus & fløytegratinerte poteter/vanlige poteter. Kr. 245,- pr pers

Kaker

Me kan tilby diverse kaker, ta kontakt for eit godt tilbod!

Pris:
Marsipankake - 26cm - 400,- stor firkanta - 800,-
Bløtkake - 26cm - 350,-
Sjokoladekake - 26cm - 300,-
Brownies stor - 600,- liten - 300,-

Lokale

Vi tek på oss mindre arrangement på Lustraporten sine lokale – alt i frå barneselskap, barnedåp, gravferd, konfirmasjon, årmålsdagar med mer til maks 50 personar. Vi kan tilby hjelp til å arrangere barnedåp – konfirmasjon – bryllup – minnestud i vårt uteleige lokale på Hafslo Gjestehus, Hillestad eller dei lokale de ynsjer.

Levering

Me kan levere maten dit dykk vil! Me tek 250,- for utkøyring.

Ta kontakt for eit godt tilbod på tlf. 57 68 46 00 eller lustraporten@outlook.com
Kro:
Tirsdag - fredag: 13 - 18
Søndagsbuffet:   13 - 18
Kiosk:
Mandag - Fredag: 10 - 21
Lørdag:   11 - 20
Søndag:  11 - 21

LUSTRAPORTEN AS
Tlf. 57 68 46 00
Besøksadresse: 6869 Hafslo
Back to content